Rolls-Royce Phantom veteranbil klar for bryllupskjøring i Oslo
Rolls-Royce Phantom veteranbil utenfor Hotell The Thief i Oslo. Sjåfør John Aadnekvam klar for bryllupskjøring

Leie veteranbil

Veteranbiler, klassiske biler, veteranbuss og bryllupsbiler leie. Staals formidler utleie av Norges garantert aller flotteste veteranbiler. Smått som stort, for show, promotering, bryllupskjøring og spesielle happenings. Fra historiske familiebiler og gøyal transport, opp til Great Gatsby kjøretøy og Rolls-Royce i aller øverste Downton Abbey klasse. Strømmen er en hjørnestein i norsk bilhistorie.

Leie veteranbil

Veteranbiler, klassiske biler, veteranbuss og bryllupsbiler leie. Staals formidler Norges aller flotteste veteranbiler. Smått som stort, for show, bryllupskjøring og spesielle happenings. Fra historiske familiebiler og gøyal transport, opp til Rolls-Royce i aller øverste Downton Abbey klasse.

Rød 1930 talls Chevrolet som bryllupsbil utenfor Holmenkollen kapell i Oslo

Norges eneste landsdekkende formidler av klassiske biler i showklasse. Et fargerikt spekter, spesielt i Oslo og på hele Østlandet. Strømmen er faktisk en sentral del av norsk bilhistorie.

Svart Rolls-Royce Phantom V i bryllupskjøring i Buskerud. Gjester vinker til brudeparet.

Rolls-Royce utleie Oslo

Søk leie av Rolls-Royce i Oslo/ Østlandet og en finner at vårt innhold er fullstendig unikt.
Staals server alt av landets mest eksklusive utgaver. Oslo er i særstilling hvor vi kan stille med en hel kortesje av retro luksusbiler knapt noen har opplevd makent til.
Om Rolls-Royce utleie, sjåfører og det totale innhold er presentert på en egen Rolls-Royce side.

Svart Rolls-Royce Phantom V i bryllupskjøring i Buskerud. Gjester vinker til brudeparet.

Rolls-Royce utleie Oslo

Søk leie av Rolls-Royce i Oslo og en finner vårt innhold fullstendig unikt. Staals server alt av Norges mest eksklusive utgaver, med Oslo i særstilling hvor vi kan stille med en hel kortesje knapt noen har opplevd makent til. Alt om Rolls-Royce utleie på egen Rolls-Royce side.

Brud og forlovere tar selfie inne i en flott gammel veteranbil som er leid til bryllupet

Leie bil til bryllup

For alle som skal leie bil til bryllup har vi bryllupstransport muligheter langt utenom det vanlige. De fleste bileiere tar bryllupskjøring kun sporadisk, så vær tidlig ute. Gamle biler finnes over alt, men ikke på dette nivå. Våre egne biler stiller i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Hedmark og Oppland. Men vi formidler biler til bryllup over hele landet..

Brud og forlovere tar selfie inne i en flott gammel veteranbil som er leid til bryllupet

Leie bil til bryllup

For alle som skal leie bil til bryllup har vi bryllupstransport langt utenom det vanlige. Gamle biler finnes over alt, men ikke på dette nivå. Våre egne biler stiller i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Vestfold, Hedmark og Oppland. Men vi formidler biler til bryllup over hele landet..

Her er vårt showroom med veteranbiler og bryllupsbiler til leie

Showroom

Vårt showrom er selve nettsiden med veteranbilene utstilt. Landets virkelige “oldtimers” fra 1.verdenskrig, gangsterbiler, veteranbusser, luksusbiler i flere millionersklassen og alt særegent.
I tillegg er det råd og tips om bryllupskjøring, et stort fotogalleri med smakebit på hva vi har bidratt med rundt om i landet og altså egen side om Rolls-Royce. Besøk vårt showroom.

Her er vårt showroom med veteranbiler og bryllupsbiler til leie

Showroom

Vårt showrom er selve nettsiden/landsbasen med alle veteranbilene utstilt. De råeste “oldtimers” fra 1.verdenskrig, gangsterbiler, veteranbusser, luksusbiler og masse særegent. Pluss råd og tips om bryllupskjøring.

Sikkerhet og garantier, bilenes nivå og ikke minst sjåfører og eiere som virkelig følger opp både bil og oppdrag er vår styrke.
Eieren av Staals har selv tilbakelagt over 200 bryllupskjøringer og VIP-oppdrag gjennom årene, noe som må være norsk rekord.

Vurderes leie av veteranbil i vårt eget nærområde Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, så finnes hovedstadens veteranbiler presentert på egen side med bilder og kronologisk prisliste. Velg ut aktuelle biler og ta kontakt direkte fra annonsen. Så enkelt er det.

Rød 1930 talls Chevrolet som bryllupsbil utenfor Holmenkollen kapell i Oslo

Vurderes leie av veteranbil i vårt eget nærområde Oslo, Akershus, Buskerud, så finnes alt av hovedstadens veteranbiler presentert på egen side. Velg ut bilen(e) som ønskes leid og ta kontakt direkte fra annonsen. Så enkelt er det.

Gammel Chrysler veteranbil venter på brudeparet som tar bilder i bakgrunnen
Gammel Chrysler veteranbil venter på brudeparet som tar bilder i bakgrunnen