Gedigen Rolls-Royce Phantom veteranbil med sjåfør, klar for bryllupskjøring i Oslo
Veteranbiler på rekke og rad i Lillestrøm, klare for utleie i Oslo og hele Viken

Veteranbil & Rolls-Royce utleie

Aktivitetshusets veteranbil og Rolls-Royce utleie til bryllup og show er Norges eneste i sitt slag. En landsdekkende formidlingsbase hvor vi leier ut alt i fra kule folkevogner, opp til Great Gatsby kjøretøy og Rolls-Royce Phantom i Downton Abbey klasse. Våre egne Rolls-Royce leies ut i Oslo, Lillestrøm og på Østlandet. I tillegg tilbys et hundretalls kvalitetsveteranbiler i en stor veteranbilbase.

Lei veteranbil av oss, og dere har en opplevelse i vente. Hovedandel utleie skjer til Oslo og Fredrikstad, tett etterfulgt av Lillestrøm og Vestfold. Aller lengst reise hadde en Rolls-Royce i 2022, da den tok turen over fjellet helt til Bergen for en tre timers bryllupskjøring. Veteranbilene og totalen Staals representerer er godt kjent blant drevne bryllupsarrangører og eventbyråer som vet at vi leverer. Arven vi bærer på er da heller ingen tilfeldighet. Strømmen er nemlig en hjørnestein i norsk bilhistorie.

Veteranbil & Rolls-Royce utleie

Aktivitetshusets veteranbil og Rolls-Royce utleie til bryllup og show er Norges eneste i sitt slag. En landsdekkende formidlingsbase hvor vi leier ut alt i fra kule folkevogner, opp til Great Gatsby kjøretøy og Rolls-Royce Phantom i Downton Abbey klasse.

Våre egne Rolls-Royce leies ut i Oslo, Lillestrøm og på Østlandet. I tillegg tilbys et hundretalls kvalitetsveteranbiler i en stor veteranbilbase.

Lei veteranbil av oss, og dere har en opplevelse i vente. Hovedandel utleie skjer til Oslo og Fredrikstad, tett etterfulgt av Lillestrøm og Vestfold. Aller lengst reise hadde en Rolls-Royce i 2022, da den tok turen over fjellet helt til Bergen for en tre timers bryllupskjøring.

Veteranbilene og totalen Staals representerer er godt kjent blant drevne bryllupsarrangører og eventbyråer som vet at vi leverer. Arven vi bærer på er da heller ingen tilfeldighet. Strømmen er nemlig en hjørnestein i norsk bilhistorie.

Ektepar tar av biltrekket på en rålekker 1950 talls Ford

Norges eneste landsdekkende formidler av klassiske biler i showklasse har et fargerikt spekter. Ikke alle vet at Strømmen faktisk er en sentral del av norsk bilhistorie.

Gjester vinker til brudepar som sitter i en svart Rolls-Royce Phantom utenfor kirke Fredrikstad

Rolls-Royce til leie i Oslo

Vår ypperste spesial er Rolls-Royce utleie i Lillestrøm Oslo området, hvor vi kan stille med en hel kortesje Rolls-Royce i aller øverste divisjon, og med erfarne uniformerte RR-sjåfører. Mens nye varianter trafikkerer Oslos gater daglig, tilbyr vi Rolls-Royce utgavene folk flest aldri har opplevd. Størst utvalg i hovedstaden ja, men flere av disse luksusbilene leier vi ut på hele Sør-Østlandet.

Svart Rolls-Royce Phantom utenfor kirke i Fredrikstad

Rolls-Royce til leie i Oslo

Vår ypperste spesial er Rolls-Royce utleie i Lillestrøm Oslo området, hvor vi kan stille med en hel kortesje Rolls-Royce i aller øverste divisjon, og med erfarne uniformerte RR-sjåfører. Mens nye varianter trafikkerer Oslos gater daglig, tilbyr vi Rolls-Royce utgavene folk flest aldri har opplevd.

Brud og forlovere tar selfie i en veteranbil som er leid ut til bryllup

Veteranbil til bryllup

Hva med å leie en flott veteranbil til bryllup, eller en gøyal gammel bil, maken som din bestefar en gang en gang hadde? Er en tidlig ute med å booke bil til bryllupet, så kan brudeparet velge og vrake mellom all slags type veteranbiler til bryllupsdagen. Gamle biler finnes overalt, men ikke på dette nivå. Ikke bare er kvalitetene i særklasse, men vi har alt, og dobbeltsikrer alt.

Brud og forlovere tar selfie inne i en flott gammel veteranbil som er leid til bryllupet

Veteranbil til bryllup

Hva med å leie en flott veteranbil til bryllup, eller en gøyal gammel bil, maken som din bestefar en gang en gang hadde? Er en tidlig ute med å booke bil til bryllupet, så kan brudeparet velge og vrake mellom all slags type veteranbiler til bryllupsdagen. Gamle biler finnes overalt, men ikke på dette nivå. Ikke bare er kvalitetene i særklasse, men vi har alt, og dobbeltsikrer alt.

Showroom med veteranbiler og bryllupsbiler til leie

Showroom

Vårt showrom er selve nettbasen med alt av klassike biler utstilt. Landets virkelige “oldtimers” fra 1.verdenskrig, veteranbusser, pre-war luksusbiler, historiske limousiner og alt særegent.
I tillegg finner du råd og tips om bryllupskjøring, et stort fotogalleri med masse av hva vi har bidratt med rundt om i landet, og egen helt eget showroom med tema om Rolls-Royce utleie i Norge.

Showroom med veteranbiler og bryllupsbiler til leie

Showroom

Vårt showrom er selve nettbasen med alt av klassike biler utstilt, veteranbusser, pre-war luksusbiler, historiske limousiner og alt særegent. I tillegg råd og tips om bryllupskjøring, et stort fotogalleri, alt om Rolls-Royce utleie i Norge. Besøk vårt showroom

Sikkerhet og garantier, bilenes nivå og ikke minst sjåfører og eiere som virkelig følger opp både bil og oppdrag er vår styrke.
Eieren av Staals har selv tilbakelagt over 200 bryllupskjøringer og VIP-oppdrag gjennom årene, noe som må være norsk rekord.

Vurderes leie av veteranbil i Oslo eller Viken, så finnes full fylkesoversikt over alle veteranbiler som har fått sikkerhetsmessig godkjennelse for å kunne leies ut, også til bryllupstransport. Velg ut aktuelle biler og ta kontakt direkte fra annonsen. Så enkelt er det.

Utleie av 1930 talls Chevrolet til bryllup. Her er veteranbilen klar utenfor Holmenkollen kapell i Oslo

Sikkerhet og garantier, bilenes nivå, og ikke minst sjåførene er vår styrke. Eieren av Staals har selv tilbakelagt over 200 bryllupskjøringer og VIP-oppdrag gjennom årene, noe som må være norsk rekord.

Vurderes leie av veteranbil i Oslo eller Viken, så finnes full fylkesoversikt over alle veteranbiler som har fått sikkerhetsmessig godkjennelse for å kunne leies ut, også til bryllupstransport. Velg ut ønskelige biler og ta kontakt direkte fra annonsen. Så enkelt er det.

Fin gammel veteranbil skal straks ta bryllupskjøring med brudeparet som er i bakgrunnen
Fin gammel veteranbil skal straks ta bryllupskjøring med brudeparet som er i bakgrunnen