Power plate avdelingen på Strømmen storsenter i Lillestrøm kommune
Powerplate kvinne tar utfall
Power plate avdelingen på Strømmen storsenter i Lillestrøm kommune

PowerPlate

Staals er importør av PowerPlate og har lengst erfaring på vibrasjonstrening/ behandling i Norge. I våre lokaler finner du en romslig egen PowerPlate avdeling for trening og behandling. Med solid kompetanse besørges profesjonell veiledning tilpasset alle behov.

Alle typer vibrasjonsplater kan øke blodsirkluasjonen og gi behag. PowerPlate får i tillegg muskelfibrene til å kontrahere. Forskjellen ligger i teknologi, hvor PowerPlate bl.a er markedets eneste vibrasjonsplate med horisontal og vertikal vibrasjon. Opp til 100% av muskulaturen kan aktiviseres ved riktig bruk. Til sammenlikning kan krevende styrketrening aktivisere opp til ca 30%.

PowerPlate

Staals er importør av PowerPlate og har lengst erfaring på vibrasjonstrening/ behandling i Norge. I våre lokaler finner du en romslig egen PowerPlate avdeling for trening/ behandling.

Alle typer vibrasjonsplater kan øke blodsirkluasjonen og gi behag. PowerPlate får i tillegg muskelfibrene til å kontrahere. Forskjellen ligger i teknologi. Opp til 100% av muskulaturen kan aktiviseres ved riktig bruk. Til sammenlikning kan krevende styrketrening aktivisere opp til ca 30%.

Power Plate av Pro 5 variant
Power Plate instillinger for vibrasjonstrening

Behandling / trening

Medisinsk viser jevnlig bruk å gi sterkere skjelett og bindevev. Forskning viser spesielt gode resultater for styrking av beina for eldre, samt på muskel-/skjelettsykdommer som benskjørhet, leddgikt og MS. Av kosmetiske resultater er det kraftig reduksjon av cellulitter som tydeligst har blitt bevist.

Toppidrettsutøvere vil dra nytte av PowerPlate, særs når det tillegges øvrig trening. PowerPlate varmer opp muskler og sener, senker skaderisikoen og forkorter restitusjonstiden etter krevende økter. Riktig bruk kan gi økt bevegelighet og muskelutholdenhet selv på de aller best trente.

Ordinær oppvarming før trening tar gjerne 10-15 minutter, mens her holder 1/3 av tiden. Brukstiden er kort, gjerne kun 1 minutt på en øvelse. Våre egne konkrete erfaringer har blitt mange, spesielt på rygg-/hofteproblematikk, omgående økt beinstyrke og effekten av kombinasjon til vanlig trening.

Opplæring

Alle får hjelp med personlig tilpasning. Ikke-medlemmer får teste gratis med en av våre veiledere. Større opplæring tar gjerne 30 minutter og koster 230. Staals arranger dessuten til tider gratis 90 minutters work shops for kunder og medlemmer. Annonseres både på nettside og Facebook.

Trenere/ fysioterapeuter/ bedrifter som har kjøpt PowerPlate av Staals kan bestille opplæring her. Komplett treningsopplegg kan også besørges av personlig trener.

Behandling/ trening

Medisinsk gir jevnlig bruk sterkere skjelett og bindevev. Forskning viser spesielt gode resultater for muskel-/skjelettsykdommer som benskjørhet, leddgikt og MS. Av kosmetiske resultater er det reduksjon av cellulitter som tydeligst har blitt bevist.

Øverst på listen av effekter.. 
Oppvarming og restitusjon
Økt bevegelighet. Spesielt for hamstrings!
* Styrke/ utholdenhet bein, fantastisk!
* For eldre og svake, imponerende!
* Toner ned og fjerner cellulitter

Brukstiden er kort, gjerne kun 1 minutt på en øvelse.

Toppidrettsutøvere vil dra nytte av PowerPlate, særs når det tillegges øvrig trening. Riktig bruk senker skaderisikoen og forkorter restitusjonstiden etter krevende økter. I tillegg kan det gi økt bevegelighet og muskelutholdenhet, selv på de aller best trente.

Staals egen Power Plate for powerplate trening

Opplæring

Alle får personlig tilpasning. Ikke-medlemmer kan få teste gratis med vår veilederhjelp. Større opplæring koster 230. Staals arranger dessuten gratis full work shops for både kunder og medlemmer.

Alle som har kjøpt Powerplate av Staals kan bestille opplæring her.

Komplett treningsopplegg kan også besørges av personlig trener.

 

Power Plate instillinger for vibrasjonstrening

Kjøpe Powerplate?

 

Som importør av Powerplate tilbys nye Pro 5 til kr.121.000. Nyoverhalte koster fra 43.500
De største Pro7 tilbys til 164.000, mens nyoverhalte, fra 88.000. Da er ALT av slitedeler byttet ut, selv display og opplakkering! 1 års full garanti på alt 🙂

Kjøpe PowerPlate

Ny Powerplate Pro 5 tilbys for kr.121.000, mens nyoverhalte fra 43.500  De største Pro7 koster 164.000, mens nyoverhalte kan vi tilby fra kr. 88.000. På disse er ALT av slitedeler byttet ut, selv display og opplakkering! 1 års full garanti på alt 🙂
Staals har flere type Powerplate på lager. Vi tar service og leverer rundt i hele landet. Norsk firmagaranti gir den største sikkerhet.

Historien

Opprinnelsen stammer i fra romforskning på 1970 tallet. I de første tiår av romkappløpet måtte som kjent astronauter bæres ut av romskip etter å ha vært i verdensrommet. Oppfinnelsen av vibrasjonsteknologi førte til at astronauter endelig klarte å oppholde seg i rommet uten tap av muskulatur. Resultatet var eksepsjonelt fordi muskelmasse ble opprettholdt selv uten fysisk tilstrebelse. Mange år senere ble PowerPlate utviklet for kommersielt bruk. Først i treningssammenheng, derpå fordi det også viste å gi medisinske effekter.

PowerPlate blir i dag produsert i USA, og finnes på både trenings og behandlingssentre rundt om i verden. Mange av de aller største fotballklubber og idrettsklubber har også dette for at deres utøvere skal kunne prestere desto bedre.

Tidenes aller første vibrasjonsmaskin for behandling av muskulære problemer stammer derimot helt tilbake til 1880. Medisinsk lege og ernæringsfysiolog John H. Kellogg som oppfant og startet produksjon av Corn Flakes, oppfant også maskiner for behandling.

Norsk firmagaranti gir den største sikkerhet. Staals tar service og leverer rundt i hele landet.

Historien

Opprinnelsen stammer i fra romforskning på 1970 tallet. Oppfinnelsen av vibrasjonsteknologi førte til at astronauter klarte å oppholde seg i rommet uten tap av muskulatur, selv uten fysisk tilstrebelse. Mange år senere ble PowerPlate utviklet for kommersielt bruk.

PowerPlate blir i dag produsert i USA, og finnes på både trenings og behandlingssentre rundt om i verden.

Tidenes aller første vibrasjonsmaskin for behandling av muskulære stammer derimot helt tilbake til 1880. John Kellogg som oppfant og startet produksjon av Corn Flakes, oppfant også maskinen som skulle bli forløperen for kommende generasjoners utvikling.