Trening i 3 etasjer

Staals har kondisjons, styrkeapparater, frivekter, crossfitutstyr og alt om skal til for å komme i form. Storstua i øverste etasje har dessuten klatrebane i tak, boksesekker, bordtennis og styrkeplattform som benyttes til både styrkegruppetimer og egentrening. Treningsutstyr, interiør og spesialbelysning holder toppnivå. Friluftsliv, uteaktiviteter og sosiale happenings arrangeres sporadisk.

Trening i 3 etasjer

Staals har kondisjons, styrkeapparater, frivekter og masse crossfitutstyr. Storstua i øverste etasje har dessuten klatrebane i tak, boksesekker, bordtennis og styrkeplattform. Både treningsutstyr og interiør og spesialbelysning som holder virkelig toppnivå. Friluftsliv, uteaktiviteter og sosiale happenings arrangeres sporadisk.

Gruppetimer

Passer for alle nivåer. Bordtennis er for erfarne utøvere som har spilt en del før. Staals kjører mindre klasser, noe som gir bedre personlig tilpasning og derpå mer progresjon. Er du usikker på hvilken type time som kan passe for deg, spør oss 🙂

Timeplan etter vinterferien…

Man: 10.15 Bosu-pilates40 Luna 11.00 Puls & styrke40 Nazia
18.15 Bootcamp40 Tina&Lenviken   19.15 Zumba55 Britt
Tir:
 18.00 Hiit40 August  18.50  Yoga60 Aug.
Ons: 10.30 Bevegelse45 Vigdis 11.20 Styrkemix30 Aug
18.15
 Crosstraining35 August    19.00 Bosu-pilates40 August.
Tor:  18.15  Boksing50 Tommy/Lenviken   19.10 Dynamisk Yoga40 Kine
Fre:  11.15 Puls & styrke40 Nazia  12.05 Yoga50 Cecilie
Lør: 10-12 Bordtennis* = Forhåndspåmelding dagen før.

Styrkekurs/workshop: Sist gang var i mars 2024. Neste avklares senere.
Power plate kurs/ workshop: Sist gang april 2024. Neste blir i september.

Les mer her om maskinen og mulighetene den gir.

CrossFit, bordtennis, boksing

CrossFit er beskyttet varemerke. Crosstraining benyttes derfor av steder som har tilvarende type aktiviteter. I storstua er det nettopp masse crossfitutstyr som battleropes, monkeybars, crossfitslede, slamball-target og annet. Alt mulig for spenst/ balanse/ klatre/ utholdenhet og styrketrening. Bordtennis har også optimale forhold med mulighet til bordtennisspill for opp til åtte personer samtidig. Boksing er like mye prioritert, med nok av inspirerende utstyr man kan boltre seg med.

Powerplate

Apparatene er mulig det råeste som eksisterer for bl.a styrking av muskulatur, bein/ sener og for økt bevegelighet. Høyteknologisk Power plate er usammenlignbart med butikkvarianter eller Fitvibe. Spesielt eldre merker raskt utbytte med lettere til beins.

treningssenter

Gruppetimer

Passer for alle nivåer! Bordtennis er for erfarne utøvere. Staals kjører mindre klasser, noe som gir bedre personlig tilpasning. Er du usikker på hvilken type time som kan passe, spør oss 🙂

Timeplan fra etter vinterferien..

Man:
10.15 Bosu-pilates40 Luna
11.00
Puls & styrke40 Nazia
18.15 Bootcamp40 Tina&Lenviken
19.15 Zumba55 Britt 
Tir:
18.00 Hiit40 August
18.50  Yoga60 August 
Ons:
10.30 Bevegelse45 Vigdis 
11.20
Styrkemix30 August 
18.15
 Crosstraining35 August
19.00Bosu-pilates 40 August
Tor:
18.15
  Boksing50 Tommy/ Lenviken
19.10 Dynamisk Yoga40 Kine
Fre: 
11.15  Puls & styrke40 Nazia
12.05 Yoga50 Cecilie  
Lør:
10-12 Bordtennis* = Forhåndspåmelding dagen før.
CrossFitbane kan benyttes samtidig som bordtennis og Zumba.

Styrkekurs/workshop.. Sist var i mars 2024. Neste avklares senere.
Power plate workshop.. Sist var i april 2024. Neste blir i september.
Les mer her om maskinen og mulighetene den gir. 

CrossFit, bordtennis, boksing

CrossFit er beskyttet varemerke. Crosstraining benyttes derfor av steder som har tilvarende type aktiviteter. I storstua er det nettopp masse crossfitutstyr som battleropes, monkeybars, crossfitslede, slamball target og annet. Alt mulig for spenst/ balanse/ klatre/ utholdenhet og styrketrening. Bordtennis har også optimale forhold med mulighet til bordtennisspill for opp til åtte personer samtidig. Boksing er like mye prioritert, med nok av inspirerende utstyr man kan boltre seg med.

Powerplate

Apparatene er mulig det råeste som eksisterer for bl.a styrking av muskulatur, bein/ sener og for økt bevegelighet. Høyteknologisk Power plate er usammenlignbart med butikkvarianter eller Fitvibe. Spesielt eldre merker raskt utbytte med lettere til beins.

Medlemskap & priser

Ingen bindingstid på medlemskap. Det er trivselen som skal holde på et medlem, ikke en streng kontrakt. Nedre aldresgrense er 10 år, men snitten er godt voksen. For ekstra utbytte og raskere resultater velger mange personlig trener, spesielt i starten.

Staals er annerledes enn vanlige treningssentre. Retro-eksklusivt, jordnært, påpasselig for miljøet, unngår uheldige miljøgrupperinger, topp ryddig, og aldri eller kø ved appater slik det ofte er på folkefulle steder.

Husets klare husregler bidrar til hensyn og orden. Trenerne er mye utpå gulvet, veileder, hjelper med treningsopplegg og tilpasninger. En nisje med utstyr av toppnivå, og eneste Power plate senter i hele Oslo-området. Treningssenteret med null instittusjonspreg. Mer om oss.

Medlemskap & priser

Ingen bindingstid på medlemskap. Det er trivselen som skal holde på et medlem, ikke en streng kontrakt. Nedre aldresgrense er 10 år, men snitten er godt voksen. For ekstra utbytte og raskere resultater velger mange personlig trener, spesielt i starten.

Staals er annerledes enn vanlige treningssentre. Retro-eksklusivt, jordnær atmosfære, påpasselig for miljøet, unngår uheldige miljøgrupperinger, topp ryddig, og aldri eller kø ved appater slik det ofte er på folkefulle steder. Husets klare husregler bidrar til hensyn og orden. Trenerne er mye utpå gulvet, veileder, hjelper med treningsopplegg og tilpasninger. En nisje med utstyr i toppklasse, og eneste Power plate senter i hele Oslo/Lillestrøm området. Treningssenteret med null instittusjonspreg. Mer om oss.

Avtalegiro pr.mnd..     Døgntrening: 885       Betjente tider: 765

Avtalegiro pr.mnd..
Døgntrening: 885
Betjente tider: 765

Pensjonister/studenter får rabatt.. Døgntrening: minus 100,- pr.mnd. Betjente tider: minus 200,- pr.mnd

Drop in koster 230. Prøvetime med en erfaren trener er gratis (Avtales her) og innebærer som oftest samtale hvor vi ser på muligheter, viser stedet, samt at du evnt kan teste litt. Blir du medlem lages et personlig opplegg basert på hensyn og din form i dag.

Drop in / Prøvetime

Drop in koster 230. Prøvetime med instruktør er gratis (Avtales her) og innebærer samtale hvor vi ser på muligheter og hvor du evnt kan teste litt utstyr. Blir du medlem lages et personlig tilpasset opplegg.

Firma, klubb, teambuilding

Spesialavtale med leie av gymsal, egne gruppetimer, teambuilding eller bare fordelaktig avtale for grupper på fem eller flere personer kan besørges. Velg mellom fakturering med liste på kun antall ganger trening benyttes eller fast månedspris.

Firma, klubb, teambuilding

Egne gruppetimer, leie av gymsal, teambuilding og fordelaktig avtale for grupper på fem eller flere personer. Fakturering med liste på kun antall ganger trening benyttes eller fast månedspris.

Friluftsliv og opplevelser

Vi arrangerer til tider uteopplevelser for kropp og sjel. Tilbakelagt er trasking i Østmarka, fjell og sykkelturer, rollerblades, gocart, downhill cart, rafting, Holmenkollstafetten, bowling, alpinturer i Sveits og Østerrike, Fangene på fortet, klatreparken, paintball. I tillegg har vi hatt kjempekoselige coctailselskaper og nyttårsball, 17.mai brunch og andre sosiale happenings. Annonseres på Facebook.

treningssenter

Friluftsliv og opplevelser

Vi arrangerer til tider uteopplevelser for kropp og sjel. Tilbakelagt er fjell og sykkelturer, rollerblades, gocart, rafting, Holmenkollstafetten, bowling, alpinturer i Sveits og Østerrike, Fangene på fortet, klatreparken, paintball m.m.

treningssenter
treningssenter