VeteranbilUtleieProfil

Lokalstedet Strømmen er en sentral del av Norges bilhistorie. Helt i fra Nordens aller første automobil, videre til det store værkstedet som produsert busser og satte sammen amerikanske biler, til i dag hvor det vrimler av landets aller flotteste veteranbiler som sendes ut til kunder på hele Østlandet, nettopp fra den samme industritomten.

Leie veteranbil

Oslo/ Østlandets store formidler av veteranbiler er Norges eneste i sitt slag. Her kan du leie veteranbil til bryllup/ bryllupskjøring, show, reklame, tv og annen glede. Vi besørger alt av Rolls-Royce, Amcars og all slags veteranbiler i Oslo området, pluss også til omtrent alle kroker av landet. Det finnes et titalls nettsider som formidler utleie av veteranbiler/ brudebiler, men ikke noe i nærheten av tilsvarende nivå. Bare på leie av Rolls-Royce overgår vi faktisk alt i hele Norden. Sjekk der ute selv! Full oversikt over veteranbil/ Rolls-Royce utleie er å finne i vår store landsbase Norgesklenodier.no

Leie brudebil, cabriolet, veteran limousiner, små eller store rariteter.. Vi har alt i fra Fiat mikrobuss og Volvo PV, opp til Rolls-Royce Phantom av aller høyeste nivå. Brudebil er en side, men vi har også levert den mest eksklusive kortesje til Hotell Continental i Oslo med en rekke på fem Rolls-Royce Phantom i showklasse. Garantert den flotteste bilrekke som noen gang har cruiset gjennom hovedstaden. Utleie i Oslo er vårt hovedfelt, men vi besørger stadig leveringer også på konkrete epoker/ temaer, som f.eks Gatsby fest til det meste av landet. Våre Rolls-Royce-chauffører stiller i paradeuniformer og vi leverer brudebiler og til events selv på kaldeste vinterstid.

Er du medlem hos oss, så ordner vi gjerne spesial enten det er bryllupskjøring eller hygge for en av dine nærmeste. Ikke noe type kjøretøy blir mer verdsatt og lagt merke til enn veteranbil, og her huser vi altså masse som ikke finnes makent av i hele landet, enten det er Bentley, Mercedes, Opel, Packard, Cadillac m.m.

Vær tidlig ute, spesielt om det er i forbindelse med bryllupskjøring. Basen har et betydelig utvalg i Oslo og på Østlandet, men vi har hendene fulle og må til tider avslå forespørsler fordi kunder leter etter brudebil alt for sent. Kontakt oss via aktuelle biler, direkte på Norgesklenodier.no