TreMosjTekstBild_3

Tredemøller, padlemaskin, roapparater, sykler, elipsemaskiner, styrkeapparater, frivekter, slynge, powerplate. Utstyr for balanse og smidighetstrening.

Personlig tilpasset opplegg 

Det koster ikke noe ekstra å få hjelp og veiledning. Start gjerne på aller laveste nivå, finn noe som motiverer og erfar hvor godt det er å komme i form. Oppdateringer av opplegg, justeringer og ytterligere tilpasninger skal en heller ikke betale for. Vi er et personlig trener senter, med to personlige trenere som er i sving hver uke for å bidra. Så dette kan ikke sammenliknes med kjedene hvor en alltid må betale ekstra for alt. Her er treneren mye på gulvet, av hensyn til erfarne som uerfarne og helt nye.

Gruppetimer   

STAALs er et sted med mindre klasser for bedre individuell oppfølging. Uteaktivitetene har påmelding senest kl.19 dagen før, og for mandagstimer senest kl.19 på fredag. Da kjører vi uteøkter forutsatt minst tre deltakere. Forhåndspåmelding er for at instruktøren skal unngå å ta seg fri fra alt annet for så at ingen kommer. De fleste timer kan en bare komme på uten forhåndspåmelding. Uteaktiviteter kjøres i korte eller lengre perioder av året og merkes spesifikt ved hver enkelt time.

Timene som er i gang merkes ikke spesifikt. Timer som kommer anføres med rød skrift bak med konkret eller ca. tid for oppstart/ferie

MAN:  19.00 Styrke45 Laila  Siste før sommer 28.mai (*ut juni )

TIRS:  16.15 Bordtennis30 John 
           
17.50 JazzDans60 Vigdis Neste oppstart aug.
           
19.00 ThaiBox55 Adrian  Neste oppstart sep.

ONS:  17.50 Spinn45  Christin  Neste oppstart okt.
          
18.50 MageRygg sirkel30  Kommer
          
19.25 RumpeLår sirkel30  Kommer
          
20.00 Dynamisk yoga balanse og avspenning45  Kommer

TORS:17.30 Power Yoga60 Kine  Neste oppstart sep.
          
18.35 Fitn.boxing50 Tommy/Lenviken  Neste oppstart aug.

 FRE:  17.30 *Bordtennis John Et bord for nybegynnere og et for viderekomne. evt. mix ved jevnt nivå. 
 
LØR:  10-12 Bordtennis Gratis for ikke-medlemmer (og medlemmer)       

* = Forhåndspåmelding til aktuelle instruktører, eller pr. mail.

Bordtennis: Enkelt/ moderat nivå. Erfaring er greit, men du behøver ikke være dreven. Vi lager i disse dager liste over alle som vil spille, samt nivå. Ta kontakt så du blir med på listen, så noteres også ned hvilke dager du kan spille.

Timer som vurderes.. Zumba, flere spinning og yoga timer, IntervallSpenst i Marikollen, Pilates, Rollerblades og Trasketur