StedMiljøBoks_2

Vanlige folk i alle aldre  -  Sjeldent kø ved apparater

Her er motsetningen til billigkjeder hvor alle kommer med like bagger og klær, aldri overfullt. Ikke minst er det et miljø hvor det er lett å bli kjent med nye om man ønsker. Ingen miljø/ kulturgrupperinger, overdreven speil og kroppsfokusering eller problemer med at medlemmer ikke kan legge fra seg ting uten at det blir borte.

Lokalstedet Staals er blant de siste i Norge som ikke er i kjede. En nisje med særpreg og et helt spesielt innhold. Når vi ansetter velger vi i stor grad også etter menneskelige aspekter. Personell som bryr seg og som tydelig liker å jobbe med og bidra for andre er høyt prioritert.

Mest trafikk er på mandager. Flest eldre benytter stedet på dagtid. På kveldene er det blandet med flest voksne.

Medlemmene er i stor grad med å farge stedet. I tillegg kåres "Årets sportsutøver" hvert eneste år. Dette er medlemmer som er mer en bare flinke til å trene, men som skiller seg ut som spesielt dyktige, deltakende eller som på toppen har vært viktige for sted eller miljø.

Tidenes sportsutøvere

2004: Tone Langdalen  2005: Kari Østby  2006: Lenviken  2007: Paul Mc Cabe  2008: Jan Tore Børresen  2009: Britt og Egil Eilertsen  2010: Elias B. Hugvik  2011: Pål Stenersen  2012: Elisabeth Christiansen  2013: Lenviken  2014: Lilly Anette Holth  2015: Holmedal familly  2016: Thomas Halvorsen  2017: Ely Ann og Thrude

FINALISTER 2017
26 personer imponerte oss mer enn normalt og ble derfor nominert til Årets sportsutøver. Av disse kom 4 til finalen. For første gang ble det kun kvinner i Finalen: Mari Theres, Karin F, Kine S.S. og duoen Ely Ann & Thrude. Sistnevnte to ble vinnere, og her er juryens kommentar:

Glødende innsats på dagtid i over to år nå, og de kommer gjerne tilbake på kveldstid for å delta på boksing også. Både ansatte og medlemmer roser deres spirit, glød og glede. Alltid god stemning, verbale "fights" og latter i kaffebaren. Bare spør Svein eller noen av alle de andre i formiddagsmiljøet. Selv før vi åpner dørene hører vi levende liv på trappa, da er damene på plass

RiccoBoks