SeniorTekstBilde_3

Senior spesial

Powerplate er det som gir raskeste og beste resultater for eldre. Spesielt alle som er dårlig til beins. En behøver ikke trene, bare stå på apparatet for å bli sterkere i beina. Powerplate benyttes på behandlingssentre rundt i verden, på Cato senteret i Norge osv. Sistnevnte er et opptreningssted  for bl.a trafikkskadde. Ingen har lengre erfaring og mer kompetanse enn oss her til lands.

Hjelp og tilpasning er en selvfølge. Ikke bare de første ganger, men gjerne fast eller så ofte som en behøver. Enkelte velger likevel personlig trener for desto tettere oppfølging og fordi det da er enda lettere å holde fokus på progresjonstilpasning fra uke til uke. Viktigste er at instruktører er mye ute i lokalene for å bidra. Dette er viktig for oss for at enhver skal ha et utbytte langt mer enn bare et sted å trene.

Et sted for alle opp til 110 år betyr at vi setter lista høyt. En eller annen skal helt opp dit en vakker dag. Glad og fornøyd. Foreløpig er eldstemann 88 år gammel. Det er Konrad fra Kurland. Eldste kvinne er Bjørg 79 år fra Strømmen. Les gjerne om Bjørg på siden «Personlig trener». Hun er en av mange som har fått virkelig gode resultater, og betydelig fremgang tross en godt voksen alder. Noe som er vært så hyggelig også for oss som jobber med dette.

Gla’musikk fra gml Staals storhetstid på dagen. Selv mange yngre har gitt tilbakemeldinger på at det er kult at vi kjører tidsriktig og tar hensyn til alle aldersgrupper. Flere har ytret ønske om at vi justerer opp lyd fordi tonene fra gamledager gir treningslysst, samt også er en del av den desto mer positive atmosfære. Vårt mål er middels nivå, noe som treffer de fleste.

Start med det enkle. Avtal tid med oss via mail, telefon eller bare kom innom. Lette øvelser gjør underverker for utrent muskulatur. Selv kun fire fem øvelser gir ofte merkbare resultater på kun uker. For mange er det sosiale like viktig som å ivareta helsen. Dette er et sosialt sted hvor en kan komme innom bare for å ta en kaffekopp. Så start gjerne med noe så enkelt som nettopp det.

Ved livets store dager 

Gratis veteranbil og uniformert sjåfør ved 60, 70, 75, 80, 90, 100 og 110 årsdager, samt diamantbryllup etc. Gjelder alle som har vært medlem i over et år. Sjekk innom NorgesKlenodier.no (Link på førstesiden) og ta kontakt helst i god tid.

Lokaler / kaffebar/ gymsal kan leies rimelig. Dessuten kan vi stille med betjening/ serveringshjelp etc. Ta kontakt om du vil ha hjelp med å lage i stand for deg og dine.