PersTrTekstBild

Husets personlige trenere

PT Cathrine: Utdannet helse og treningsfysiolog (bachelor) ved Høgskolen i Lillehammer. Bakgrunn også som håndballtrener for ungdom. Har div kurs fra forskjellige idrettstilpasninger. Personlig trener siden 2014, og har bidratt for div PT kunder i variert alder og med forskjellige mål. Har vært daglig leder her på huset i flere år.

PT John: Utdannet treningsveileder og personlig trener ved N.I.H. Er en av kun to i Norge med internasjonal mastergrad i spinning, samt spesialisert Powerplateinstruktør. En av landets mest erfarne PT’er. Drevet Staals som eier og hovedtrener siden 1995. Har satt norske øvelsesnavn i boken Anatomy of Exercise. Diverse diplomer fra ulike spesialiseringer innen pulstrening, styrke/ muskeloppbygging, forebygging for eldre, kosthold og mentaltrening.

MULIGHETENE ER MANGE. Ute/inne/hjemmetrening. Fitness, helseoppbygging, rehabilitering etter skade, opp eller ned i vekt, oppstramming, pulskurs, konkurransetrening, spesialisering av styrke og spinninginstruktører etc.

La deg ikke skremme

Alt for mange ukompetente personlige trenere men også ofte media bidrar til å skape et inntrykk av at det må virkelig lidelser til for å lykkes. Slankekrig programmer på tv det samme, fylt av mer smerte og tårer enn glede. Dyktige trenere lar seg ikke påvirke av slikt. For mange gir selv små livsendringer store utslag, som å gå trapper i stedenfor å ta heisen, små justeringer i kosthold osv. Ikke minst å få et persontilpasset motiverende opplegg.
Nye kunder forteller at de tidligere har skadet seg eller hatt sitt livs tøffeste økt ved å en gang ha prøvd personlig trener. I verste fall er det rett og slett farlig. Trening skal aldri starte opp som noe helt jævelig, og de fleste trenger aldri å kjenne på en slik følelse i det hele tatt for å lykkes. Trening skal være balansert og positiv fra første stund. En personlig trener skal ha dybdekunnskap, gode empatiske evner, persontilpasset motiverende styringsmetodikk og variasjonsegenskaper som totalsett fører til at kunden når sine mål gjennom lystbetont trening, og evnt kost.

Priser:  2 ganger 1.450,-   6 g: 3.900,-   12 g: 7.100,-   24 g: 12.400,-   36 g: 17.200,-

KUNDENE har erfart mange type resultater  

Eksempler fra Johns kunder siste årene..
Spør gjerne Thomas 1/2 Har fått lov å legge ut at han har skrapt av kroppen 30 pakker «margarin» på kun 4 mnd. Tross ferier og god mat. I tillegg har han begynt med maraton og thriatlon. Instruktørene kåret ham til Husets sportsutøver 2016.
Spør gjerne Pernille som kom inn på politiskolen. Fra EN’ push ups til over 20 på seks uker! Kost, pulstrening og styrke i gode variasjoner ga resultat ingen (ei henne selv) trodde var mulig på så kort tid.
Spør gjerne Pål S. som ble kåret til Husets sportsutøver av instruktørene 2011. Startet opp i meget slækk form. På ett år var mannen blitt så god form at selv godt trente utøvere ikke kunne matche ham på flere krevende øvelser.
Spør gjerne Trond H. Trent i flere tiår med styrke og karate. Stagnerte, gikk lei.
Målet ble likevel hårete: Bedre form enn han var i tyveårene. Antall økter i uken ble justert ned, opplegg ble personlig tilpasset. På et halvår ble fremgangen på kondisjonen klart forbedret, og styrketester ca 30% forbedring. Trond er selv klar på at han kom i sitt livs beste form.
Spør gjerne Bjørg M. Vel her er ikke PT, men Powerplate årsaken. 80 år og hofteoperert. Selv fysiobehandling førte formen skremmende nedover. Fikk opplegg her og har nå kastet krykkene. At det kan gå fremover for ei dame i så voksen alder er noe av det aller mest gledeligste. Trapper i høst opp til 3 ganger i uken.
Spør gjerne Tomas B. Helseresultatene imponerte. De synbare resultatene kommenterte alle. Fra overvekt og meget tungpustet til en av landets beste Consept II roere på kun 6 mnd. Har gjentatt at han gjerne er referanse.
Spør gjerne Kristina. Betaler ekstra for å få John til Oslo. Hatet å jogge. Gikk ned 12 kg. Er nå med i alt av mosjonsløp med gode plasseringer. Siste to år benyttes PT en’ gang i måneden som periodiseringsplanlegger og motivator.

HVEM av våre to vil du benytte som PT..

Smaksak, tidspunkter, kjemi, mann, kvinne, bakgrunn, anbefalinger eller bare sett hvordan en konkret PT tar seg av oppgaven. Årsakene kan være individuelle. For oss spiller det ingen rolle. Både Cathrine og John kan kun ta i mot hva de har kapasitet til for å kunne gjøre en fullgod jobb. Send mail, ring eller stikk bare innom. Be gjerne om bare en liten uforpliktende infosamtale for vurdering med den som i utgangspunktet er mest aktuell.